Hotel Bolyarka
ВЕЛИКДЕНСКИ ПАКЕТ - 3 ДНИ, НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА НА БЛОК МАСА, ВЕЧЕРЯ - ЧЕТИРИСТЕПЕННО МЕНЮ: БОГАТА САЛАТА, ПРЕДЯСТИЯ, ОСНОВНО, ДЕСЕРТ, ХЛЯБ - 186 ЛВ. НА ЧОВЕК. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Заповядайте в хотел Болярка, където може да ползвате освен хотела за нощувки и механата с традиционни ястия и барбекю градина с 50 места. Тераса, аперитив, кафе, джакузи и шезлонги за слънчеви бани. Безплатен безжичен интернет.

ПОТОПЕТЕ СЕ В УЮТА И СПОКОЙСТВИЕТО НА МЕЛНИК ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ: Двудневен пакет: 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери по меню "Болярка" - 130 лв. Тридневен пакет: Три нощувки, с три закуски и три вечери по меню "Болярка" - 180 лв. Цената на пакетите е за двама.

Пакетите са делнични (понеделник-четвъртък) и не са валидни за големите национални и християнски празници!

В цената се включва още: безжичен интернет-WIFI, туристически данък и ДДС! Цените са за пълно ползване на двойна стая (цена за двама). Хотелът си запазва правото на промени по посочените пакети и цени.

Възможност за безплатно посещение за разглеждане на запазен, автентичен Хамам (Стара баня), находящ се в двора на хотела! Предлагаме ви да посетите и храма св. Антоний, намиращ се срещу хотела! Може да използвате бутона по-долу "РЕЗЕРВИРАЙ" за резервации както по пакет, така и по цените на рецепция, ако е по пакет, моля уточнете го в резервацията си и за кой пакет става дума! ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Мелник
Едно от най-древните селища в България: Чудни земни пирамиди, неповторим пейзаж, фантастични вечерни багри, тайнствени лунни нощи, шепнещи легенди за любовни драми и кървави битки, дивна пролетна зора, цъфнали люляци и бадеми, гъсто и сладко вино, прекрасна архитектура и останки от многобройни забележителни паметници от Средновековието и Възраждането
Bulgarian English


Хотел
Хотел
Лоби бар
Лоби бар
Механа
Механа
Мелник
Мелник
Стаи
Стаи
Сауна и солариум
Сауна и солариум