Hotel Bolyarka
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ХОТЕЛ "БОЛЯРКА", където може да ползвате освен хотела за нощувки и механата с традиционни ястия и барбекю градина с 50 места. Тераса, аперитив, кафе, джакузи и шезлонги за слънчеви бани. Безплатен безжичен интернет.

Скъпи приятели, предлагаме ви нашият пакет за пълен пансион с нощувка, закуска, обяд и вечеря с Мелнишко вино на цена от 60 лв. на човек. Потопете се в есенната магия на Мелник и мелнишкото вино с вкусните ястия на механа "Болярка". Искаме да ви уверим, че всичко в нашия комплекс е дезинфекцирано и се дезинфекцира постоянно. Използват се качествени препарати и йод, чиито дезинфекциращи качества са големи. Имаме възможност за настаняване и на цели семейства на различни етажи в хотела, без струпване. Навсякъде има поставени дезинфектанти за ползване от гостите. Спазват се всички изисквания. За повече информация на телефон 0888715537 - г-н Соколов. Заповядайте! Избягайте от големия град и посетете спокойния и тих Мелник. А ние ще се погрижим за вашето спокойствие и приятно пребиваване при нас.

Пакетите не са валидни за големите национални и християнски празници!

В цената се включва още: безжичен интернет-WIFI, туристически данък и ДДС! Хотелът си запазва правото на промени по посочените пакети и цени.

Възможност за безплатно посещение за разглеждане на запазен, автентичен Хамам (Стара баня), находящ се в двора на хотела! Предлагаме ви да посетите и храма св. Антоний, намиращ се срещу хотела! Може да използвате бутона по-долу "РЕЗЕРВИРАЙ" за резервации както по пакет, така и по цените на рецепция, ако е по пакет, моля уточнете го в резервацията си и за кой пакет става дума! ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Мелник
Едно от най-древните селища в България: Чудни земни пирамиди, неповторим пейзаж, фантастични вечерни багри, тайнствени лунни нощи, шепнещи легенди за любовни драми и кървави битки, дивна пролетна зора, цъфнали люляци и бадеми, гъсто и сладко вино, прекрасна архитектура и останки от многобройни забележителни паметници от Средновековието и Възраждането
Bulgarian English

Mehana

Механата

разполага с 60 места и градина с барбекю с 50 места. Кухнята на механа "Болярка" предлага оригинални български и традиционни за региона ястия - боб в гърне, известния български качамак, оригинална мелнишка баница, разнообразие от шишлъци и барбекю, специалитети - изненада с дегустация на известните мелнишки вина


Специалитети
Болярски шашликМайсторско мезе
Специалитет БоляркаКачамак със сирене
Мелнишка баница